Slim and Fit

Produs destinat curelor de slabire, ce poate fi folosit si ca adjuvant in alte diete.

Produs pe baza de Hoodia, Garcinia, Ceai verde si Fucus.

100% natural

Calciul – cheia pierderii in greutate

Calciul – cheia pierderii in greutate



December 15th, 2011, 1:19 pm

Tii dieta pentru a-ti slabii oasele? Esti constienta de faptul ca dieta pe care o urmezi poate sa iti epuizeze substantele nutritive din oase si astfel iti maresti sansele de a avea osteoporoza?

Majoritatea dietelor care iti promit scaderea rapida in greutate, nu contin in meniu calciu si alte substante esentiale pentru organismul tau, ceea ce duce la slabirea oaselor. Femeile care in mod repetat isi limiteaza mesele pentru a evita depunerea grasimilor, pe viitor se vor confrunta cu probleme grave la nivelul oaselor.

Numeroase studii au aratat ca dietele bogate in calciu sunt mult mai eficiente in reducerea grasimilor. Cercetatorii spun ca acest lucru se datoreaza faptului ca: calciu stocat in celule grase joaca un rol important in defalcarea si depozitarea grasimilor. Calciu arde tesutul adipos si reduce depunerea de grasime pe viitor in celule fiind in acelasi timp bun si pentru oase.

Obezitatea este direct asociata cu aportul redus de calciu, in special la femei. Consumul zilnic de produse lactate bogate in calciu te pot ajuta, efectiv, sa reduci si sa previi obezitatea. Un studiu recent a demonstrat ca prin cresterea aportului zilnic de calciu cu o cantitate echivalenta a doua portii de lactate vei reduce riscului de a devenii obeza cu pana la 70%.

Care este secretul dietelor bogate in calciu? Substantele nutritive prezente in produsele ce contin lapte se asociaza cu calciu pentru a actiona mult mai eficient in acelasi sens si anume arderea tesutului adipos. Glicomacropeptidele (ce se gasesc in proteinele usoare derivate din lapte) in speciale sunt cunoscute pentru crearea sentimentului de satietate si reducerea apetitului alimentar.

Produsele ce reprezinta o sursa importanta de calciu sunt: branza, laptele, inghetata, fasolea, smochinele uscate, broccoli, cele mai multe legume de culoare verde cu frunze si oasele moi de peste, cum sunt cele ce se gasesc in conservele de somon.

Comments are closed.