Slim and Fit

Produs destinat curelor de slabire, ce poate fi folosit si ca adjuvant in alte diete.

Produs pe baza de Hoodia, Garcinia, Ceai verde si Fucus.

100% natural

Comanda efectuata pe site

Aceasta este metoda recomandata pentru a comanda produse deoarece:
• Produsul este identificat clar si orice erori sunt evitate;
• Aveti acces permanent la stadiul comenzii Dumneavoastra si la comentariile pe care consultantii nostii de vanzari le adauga acestei comenzi.

Pentru a lansa comenzi nu este necesar sa va inregistrati (adica sa va faceti un cont de client), ci doar sa completati formularul de comanda, folosind date de identificare valide, in pagina de prezentare a cosului de cumparaturi. Magazinul foloseste un cos de cumparaturi “virtual”, in care dumneavoastra adaugati produse folosind butonul CUMPARA. Acest buton il puteti gasi in dreapta fiecarui produs, la lista de produse sau la pagina cu detaliile despre produs.

Dupa ce ati adaugat un produs in cos, se va deschide pagina unde este prezentat continutul cosului de cumparaturi.
Cand va decideti sa trimiteti comanda, e suficient sa decideti metoda de plata pentru a lansa comanda: “Plata la livrarea coletului” sau “Plata prin card”.
Daca aveti alte observatii in legatura cu comanda, le puteti scrie la rubrica Comentarii.Comanda telefonica
Pentru comenzi telefonice sunati la numarul 021-569.79.01 / 0735.560.615 si unul dintre consultantii nostri de vanzari va va prelua comanda. Comenzile telefonice pot fi achitate doar ramburs, daca doriti sa comandati folosind cardul va trebui sa transmiteti online comanda folosind formularul de comanda dedicat.
Programul departamentului de preluare comenzi si livrari este:
luni-vineri: 10.00 – 20.00
sambata-duminica: inchis


Livrarea produselor
Livrarea se va face astfel:
   1. Livrarea comenzilor cu valoare de peste 150 lei se face GRATUIT prin curier rapid, national.
   2. Pentru comenzile ce contin un singur produs Slim&Fit, costul livrarii efectuate prin curier rapid este de 19 lei (inclusiv tva)
   3. Pentru comenzile internationale, costul transportului va fi afisat in pagina de comanda dupa ce se selecteaza adresa de destinatie.
   4. Plata la livrare se face numerar, in lei, la valoarea din documentele fiscale primite. Curierii cu care colaboram NU va pot solicita nici o alta suma in afara celei din documentele (facturi, chitante, bonuri fiscale sau AWB).
Termenul de livrare obisnuit al produselor cumparate de pe site-ul nostru se incadreaza intre 1 si 2 zile lucratoare din momentul inregistrarii si confirmarii comenzii.


Documente Specifice
Documentele legale va sunt predate/trimise intotdeauna in original odata cu comanda. Va rugam sa verificati comenzile si sa sesizati in scris orice lipsa a unui document in momentul primirii. Conform Codului Fiscal art 155 alineatul (6), semnarea si stampilarea facturilor in original nu sunt obligatorii. Toate documentele care va sunt necesare (factura, proforma) sunt disponibile pentru a fi descarcate in cazul in care se ratacesc in contul Dumneavoastra de client, sectiunea istoric comenzi, la fiecare comanda in parte.

Plata prin card bancar
Procesatorul de plati pentru plata online cu cardul este NETOPIA Sistem srl; Suport clienti: 021-305.39.44 (L-V 08-21) Comercial: 021-209.53.95 (L-V 10-18) Tehnic: 021-209.53.40 (L-V 10-18) Fax: 021-305.34.24 [email protected]