Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/todays/public_html/slimandfit.ro/wp-content/plugins/gravityforms/common.php on line 599

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/todays/public_html/slimandfit.ro/wp-content/plugins/gravityforms/common.php on line 603

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/todays/public_html/slimandfit.ro/wp-content/plugins/gravityforms/common.php on line 2702

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/todays/public_html/slimandfit.ro/wp-content/plugins/gravityforms/common.php on line 2714
Esecul dietelor - Slim and Fit

Slim and Fit

Produs destinat curelor de slabire, ce poate fi folosit si ca adjuvant in alte diete.

Produs pe baza de Hoodia, Garcinia, Ceai verde si Fucus.

100% natural

Esecul dietelor

Esecul dietelorDecember 16th, 2011, 10:25 am

Te-ai intrebat vreodata de ce toate acele diete pe care le-ai incercat au fost un total esec? Nu reusesti sa iti indeplinesti obiectivele deoarece identifici gresit problemele. Cele mai multe diete se concentreaza pe tratarea unui simptom (depunerea de grasimi) si nu pe ceea ce are nevoie corpul tau pentru a mentine greutatea. De aceea dupa orice tip de diete incercate in care slabesti, rezultate dispar foarte repede, iar tu ramai mereu cu intrebarea: “este din cauza ca nu am vointa?”. Raspunsul este NU!

Afla cum functioneaza aceste diete de slabit

Ai auzit vreodata fraza “totul se intampla in mintea ta” ? Ei bine sa stii ca este adevarata. Consumul excesiv de alimente este rezultatul lipsei de neurotransmitatori in creier. Atunci cand exista un dezechilibru si neurotransmitatorii lipsesc organismul tau incearca sa inlocuiasca acea lipsa cu altceva….cum sunt alimentele. De obicei problema este ca nu consumi alimentele potrivite pentru a aduce nivelul de neurotransmitatori in punctul in care nu vei mai simtii nevoia sa mananci excesiv.

Multi oameni care incearca sa slabeasca incep diete pe care nu reusesc sa le termine. Acestia nu fac fata stresului la care sunt expusi si considera ca reprezinta prea mult pentru ei.

De ce nu pot urma oamenii diete pana la capat?

Raspunsul este simplu: organismul primeste datorita unor alimente precum laptele, branza si alte produse lactate consumate zilnic, substantele nutritive de care au nevoie celulele pentru mentinerea  neurotransmitatorilor la un nivel normal.

Atunci cand alegi sa experimentezi unele diete elimini produsele lactate din meniu fara sa realizezi ca elimini alimentele de care are nevoie metabolismul tau pentru a nu elibera hormonii stresului in organism.
Anumiti aminoacizi asigura aportul de substante nutritive pierdute din cauza abtinerii in timpul acestor diete de diverse alimente. Acest ajutor reconstruieste balanta nutritionala din creierul tau, dar aminoacizi nu trebuie sa nu depaseasca bariera spre sangele din creier sau sa ajunga in tesutul muscular. Cromul este cel care te va ajuta sa eviti aceste probleme, sporind de asemenea si efectul insulinei in cazul persoanelor diabetice.

Vitamine, minerale si aminoacizi solutioneaza deficientele ce apar in timpul unei diete neadecvate sau daca te infometezi. Consuma alimentele ce sunt bune pentru creierul si organismul tau, nu cele ce sunt bune la gust, si vei vedea cum acele diete de slabit vor avea efect si pentru tine.

Comments are closed.