Slim and Fit

Produs destinat curelor de slabire, ce poate fi folosit si ca adjuvant in alte diete.

Produs pe baza de Hoodia, Garcinia, Ceai verde si Fucus.

100% natural

Fii activ de dimineata! Fa exercitii!

Fii activ de dimineata! Fa exercitii!December 16th, 2011, 10:27 am

Daca as fi nevoita sa aleg un singur factor important pentru ca programele de exercitii sau de ardere a grasimilor sa aiba succes, acesta ar fi : activitatea de dimineata…in fiecare dimineata! Este necesar sa faci cel putin unul sau doua exercitii in fiecare dimineata, daca programul nu iti permite sa te antrenezi cel putin 30 de minute.

De ce sunt importante aceste exercitii de dimineata?

1.    Peste 90 % din persoanele care fac exercitiiconsecvent, fac acest lucru dimineata. Daca doresti sa fii perseverent in ceea ce priveste antrenamentul, sansele vor fi in favoarea ta daca vei incepe sa faci exerciti inca de dimineata.

2.    Aceste exercitii de dimineata iti “pornesc” metabolismul si il mentin asa cateva ore, uneori chiar pana la 24 de ore ceea ce inseamna ca vei arde mai multe calorii pe tot parcursul zilei.

3.    Daca faci exercitii dimineata vei fi plin de energie toata ziua. Personal ma simt foarte diferit si fara chef de viata in zile cand nu am timp sa fac antrenamentul de dimineata.

4.    Multi oameni au descoperit ca activitatea de dimineata le regleaza apetitul alimentar pe tot parcursul zilei, nu mai simt asa de des senzatia de foame si fac alegeri mai bune in ceea ce priveste alimentele pe care le consuma.

5.    Te vei trezi aproximativ la aceasi ora zilnic, astfel sistemul endocrin si ritmul cicardian al corpului tau se vor ajusta si din punct de vedere psihologic lucrurile se vor schimba in bine.

6.    Va fi mult mai usor sa te trezesti dimineata. Atunci cand te trezesti la ore diferite organismul tau este confuz si nu este niciodata “pregatit” sa se trezeasca.

7.    Studiile au demonstrat ca aceste exercitii cresc vigilenta mentala, cu o durata in medie de 4 pana la 10 ore dupa fiecare antrenament.

8.    Antrenamentul de dimineata te va asigura ca nu vei fi nevoit sa renunti la exercitii datorita programului incarcat de peste zi. In zilele stresante, exercitiile de obicei ocupa un loc secundar.

9.    Poate sa fie dificil sa gasesti timp pentru exercitii in timpul zilei, de aceea daca te trezesti cu 30 -60 de minute mai devreme problema va fi rezolvata. Studiile au demonstrat ca oamenii care fac exercitii regulat dorm mult mai bine.

10.    Te vei simti foarte bine dupa fiecare set de exercitii fizice, asa ca incearca!

Comments are closed.